NATURISH FRESH MEAT

4,50 € / kpl   tai   10 kpl 39,00€

NATURIS FRESH MEAT on valmistettu tuoreesta lihasta, höyrykypsyttämällä.

Valmistukseen käytetään ihmisravinnoksi kelpaavaa raaka-ainetta, joka tulee sertifioiduista teurastamoista. Tuotteeseen on lisätty merilevää, joka sisältää runsaasti vitamiineja ja perunatärkkelyksen avulla tuote pysyy kiinteänä. Naturis Fresh Meat sisältää myös hedelmiä, kasviksia, riisiä, auringonkukkaa ja vitamiineja. Kokonaisuudessaan ravintosisältö on seuraava: liha 95-96%, hedelmät+kasvikset+riisi+perunatärkkelys+vitamiinit -mix 3% ja merilevä 2%. Tuote ei sisällä muita ainesosia.

Fresh Meat on tyhjiöpakattu, tällöin tuotteelle saadaan hyvä säilyvyys ilman säilöntäaineita. Erinomaisen sulavuuden vuoksi sopii herkkävatsaisille.

Fresh Meat soveltuu erinomaisen hyvin koostumuksensa vuoksi tottelevaisuuteen, jäljelle, raakaruokkijoille matkaevääksi tai ihan vain ruuan sekaan lisukkeeksi.

Säilytys: Avaamattomana valolta suojattuna, avattuna jääkaapissa 5vrk. Tuote voidaan pakastaa. Avaamaton tuote säilyy 12 kk valmistuksesta.


KANA:

Tuore kana 95%, perunatärkkelys 2,5% ja merilevä 1%. Proteiini 14,9%, Rasva 10-14%, Kosteus 55%

KALKKUNA:

Tuore nauta 96,5%, perunatärkkelys 2,5% ja merilevä 1%. Proteiini 15%, Rasva 15,8%, Kosteus 56,8%
TUUSULAN KOIRATARVIKE, TUUSULAN KOIRAHOTELLI & KOIRATARVIKE, KOIRATARVIKE, KOIRATARVIKE UUSIMAA, KOIRATARVIKE TUUSULA, NATURIS FRESH MEAT, NATURIS MAKKARA, NATURIS, IHMEMAKKARA, TÄYSRAVINTO, KOIRANRUOKA