Koirahoitola

Tuusulan Koirahotelli on nykyaikainen, luotettava ja turvallinen koirahoitola pääkaupunkiseudulla Uudellamaalla.

Koirahoitola sijaitsee Tuusulan Nuppulinnassa, idyllisessä ja rauhallisessa maalaismiljöössä. Meiltä on matkaa Helsinkiin n. 53 km ja lentokentälle n. 31 km (n. 40min. matka-aika).

Tuusulan Koirahotelli toimii kotimme yhteydessä Tuusulan Nuppulinnan kylässä, haja-asutusalueella, n. 5000m2 aidatulla tontilla.


SISÄTARHAT:  Koirahoitolassani on hoitopaikat 5-8 koiralle. Sisätarhoja on viisi ja ne ovat kooltaan Aluehallintoviranomaisen ja Suomen eläinsuojelulakien vaatimusten mukaisia.

  1. 8 m2
  2. 4 m2
  3. 4 m2
  4. 4,5 m2
  5. 7,5 m2

Isoimpiin tarhoihin mahtuu hyvin saman perheen koirat.

Sisätarha nro. 5 toimii myös virkakoiran/epäsosiaalisen koiran (ihmisaggressiivinen) paikkana. Tämän tarhan asukkaalle on täysin oma eristetty ulkoilualue (n. 20m2) ja käynti ulos/sisään avattavasta luukusta. Hoitajan ei tarvitse näin ollen olla kosketuksissa koiraan koko hoitojakson aikana.

SISÄTARHOJEN MATERIAALIT:  Sisätilojen pinnat ovat käsiteltyjä ja suunniteltuja koirahoitolaan sopiviksi. Hoitolan sisätilojen seinät ovat valkoiset ja lattiat rauhoittavan siniset. Tarhojen sivuseinät ovat umpinaiset (vaneria) ja etuosa on teräsverkkoa, 3 mm langalla ja silmäkoko on 50x50mm. Hampaitaan käyttävien koirien turvaksi on teräsverkon sisäpuolelle asennettu iskunkestävä pleksi. Lisäksi etuosaan on asennettu verhot, jotka saadaan vedettyä eteen tuomaan omaa rauhaa asukkaalle.

VARUSTEET:  Hoitolassa on jääkaappi/pakastin, pesupaikka ja ilmanviilennin. Hoitolan alue on varustettu hälytysjärjestelmällä ja automaattisella palovaroitinjärjestelmällä.

ULKOTARHAT:  Ulkotarhoja on kaksi 4x4m ja 6x6m ja niissä on sora/hiekkapohja sekä kiipeily- ja kaivuuesteet. Lisäksi tarjolla on suuri (n. 400 m2) metsämaastoinen juoksutarha. Epäsosiaalisen/virkakoiran sisätarhasta on pääsy omaan n. 20m2 ulkotarhaan. Hoitola ja kaikki tarhat ovat tonttiamme ympäröivien aitojen sisäpuolella.KOIRAHOITOLA, KOIRAHOTELLI, TUUSULAN KOIRAHOITOLA, TUUSULAN KOIRAHOTELLI, KOIRAHOITOLA UUSIMAA, KOIRAHOITOLA PÄÄKAUPUNKISEUTU, KOIRANHOITOA TUUSULASSA, KOIRANHOITOA PÄÄKAUPUNKISEUDULLA, VIRKAKOIRAN PAIKKA, EPÄSOSIAALISEN KOIRAN HOITOPAIKKA, JUOKSUTARHA, SISÄTARHAT, KOIRALLE HOITOA, TUUSULA, UUSIMAA